VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder naturligtvis full service när det gäller textilier till Ditt hem eller till företaget, Ni sätter gränserna och vi tar hand om det praktiska!


BUTIKEN/HEMBESÖK

I butiken hjälper vi Dig att finna det Du söker bland vårt stora sortiment av tyger, tapeter och accessoarer. Om Du känner att det inte är tillräckligt, kommer vi gärna till Dig på ett hembesök. Boka en tid med Ylva eller Sara så finner vi gemensamt lösningar på små och stora problem, allt från att bara mäta upp till att komma med mer kompletta förslag och lösningar efter dina behov och önskemål.


SÖMNAD

Sömnad av högsta kvalitet sköter vi om Du behöver hjälp. Vi har en egen ateljén som ligger i anslutning till butiken där vi syr alla specialjobb samt en mycket erfaren sömmerska som hjälper oss externt. Inga jobb är för konstiga eller omöjliga för oss.


TAPETSERING

Mindre arbeten som tapetsering av stolsitsar, pallar och liknande erbjuder vi i vår egen verkstad. Behöver Du ha klätt om större möbler som soffor, fåtöljer och sänggavlar etc. så hänvisar vi gärna till vår samarbetspartner "Lindes Tapetserarverkstad" i Dalby. Vår tapetserare både hämtar och lämnar större möbler så Du inte behöver tänka på trasporten.


Ylva Dalhov, gardin- och textilinredare                        Sara Dalhov, inredningsdesigner

046-211 31 11, ylva@ylvainterior.se                               046-211 31 11, sara@ylvainterior.se

Arvode kr. 625,00/ timme                                              Arvode kr. 625,00/ timme